ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

مدیرکل راه و شهرسازی استان خراسان شمالی از ابلاغ ۵۵۰ میلیارد ریال اعتبار از محل منابع محرومیت‌ زدایی به اجرای پروژه‌های محلات هدف بازآفرینی شهری استان خبر داد

به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران به نقل از اداره ارتباطات و اطلاع‌رسانی راه و شهرسازی خراسان شمالی، قاسم قاسمی در جلسه ستاد بازآفرینی شهری پایدار خراسان شمالی که باحضور محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی، مدیرعامل شرکت باز آفرینی شهری ایران  و دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار، محمدرضا حسین‌نژاد استاندار خراسان شمالی، نمایندگان شهرهای استان و دیگر مدیران مرتبط در محل سالن جلسات استانداری برگزار شد، گفت: این میزان اعتبار برای طرح‌های ساماندهی و بهسازی معابر در ۱۰ محله سه شهر بجنورد، شیروان و اسفراین هزینه می شود.

او اظهار کرد: ۶ محله در بجنورد، سه محله در شیروان و یک محله در اسفراین از منابع مربوط به محرومیت زدایی بهره‌مند می شوند.

قاسمی افزود: ۲۰ درصد از مساحت استان به عنوان سکونتگاه غیررسمی و ۱۲ درصد از مساحت به عنوان بافت فرسوده مطالعه شده است و مطالعه دیگر شهر های استان در دست اقدام است.

او با اشاره به اینکه در مجموع ۳۲ درصد از جمعیت استان در بافت ناکارآمد شهری سکونت دارند خاطرنشان کرد: در شهرهای بجنورد، شیروان، اسفراین، گرمه، جاجرم و آشخانه بافت ناکارآمد شهری شناسایی و مطالعات کارشناسی در این پنج شهر انجام شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان خراسان شمالی در ادامه از جذب ۴۰ میلیارد تومان اعتبار از محل  طرح های بازآفرینی خبر داد و افزود: از محل سهمیه قیر  شرکت بازآفرینی شهری ایرن در سال 1400 تاکنون معادل 431 تن به اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان شمالی جهت آسفالت معابر محلات هدف بازآفرینی شهری تخصیص داده شده است که از این میزان 367 تن قیر جذب شده است .

او ادامه داد : بند (ز) تبصره (۸) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۰ كل كشور ، از محل ماده (39) قانون ماليات بر ارزش افزوده معادل یک درصد  ماده مذکور ۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به پروژه های سکونتگاه غیر رسمی استان خراسان شمالی اختصاص یافت.

مدیرکل راه و شهرسازی استان خراسان شمالی با بیان اینکه تاکنون مطالعات بازآفرینی شهری در سه شهر استان انجام شده است، یادآور شد: بر اساس مطالعات انجام شده در شهر بجنورد که ۱۵۴ هکتار بافت فرسوده و ۵۲۳.۸ هکتار سکونتگاه‌های غیررسمی وجود دارد که در مجموع ۶۷۷.۸ هکتار بافت ناکارآمد شناسایی شده است.

 او در ادامه گفت: با توجه به اینکه استان خراسان شمالی استان محرومی است در بحث اعتبارات و تخصیص قیر رایگان باید به این استان توجه ویژه ای شود.

قاسمی به تعریف پروژه های جدید در بافت های فرسوده نیز اشاره کرد و افزود: احداث مجتمع فرهنگی هنری و ورزشی در محله باقرخان بجنورد در دستور کار قرار دارد و زمین مورد نیاز را در اختیار ستاد بازآفرینی قرار می دهیم.

مدیر کل راه و شهرسازی استان خراسان شمالی مطالعات بافت های ناکارآمد شهری در شهرهای استان، تخصیص اعتبار از محل منابع شرکت بازآفرینی  برای تملک زمین های بافت های فرسوده و افزایش مبلغ تسهیلات نوسازی در مسکن در بافت های استان با بازپرداخت های بلند مدت و تخصیص زمین در حمزانلو برای اجرای طرح های مسکن را از دیگر مطالبات این اداره کل عنوان کرد.