ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

حسین اسماعیلی احمدی شهردار به همراه اعضای شورای شهر زرین شهر با حضور در دفتر محمد آئینی معاون وزیر راه و شهرسازی با او دیدار و گفت و گو کردند.

 به گزارش خبرنگار شرکت بازآفرینی شهری ایران اسماعیلی در این دیدار گفت:  زرین شهر مرکز شهرستان لنجان در استان اصفهان است که 60 هزار نفر جمعیت و 170 هکتار بافت فرسوده مصوب دارد.

شهردار زرین شهر با بیان این که این شهرداری بسته‌های تشویقی جهت نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده پیش بینی کرده است، در این باره توضیح داد: یکی از این موارد ارایه تخفیف 70 درصدی در صدور پروانه ساخت  به متقاضیان نوسازی مسکن در این بافت است. در بافت‌های فرسوده به دنبال انتفاع نبوده و بیشتر هدف این است تا نوسازی بافت  فرسوده تسهیل شود.

او با بیان این که در زرین شهر چند طرح بازآفرینی آماده شده است، تصریح کرد:  محلات هدف نیز شناسایی شده و محله مهرآباد زرین شهر به عنوان محله هدف در نظر گرفته شده‌است،  قطعا اجرای بسته تشویقی شهرسازانه می‌تواند گام مهمی در روند بازآفرینی شهری و نوسازی مسکن در این محله باشد.

آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز در این دیدار از شهردار زرین شهر خواست پیگیر برگزاری مستمر ستادهای بازآفرینی شهرستان باشند و اظهار کرد: برگزاری این جلسات، پیگیری و نظارت بر مصوبات آن تاثیر مهمی در شتاب بخشی به نوسازی بافت‌های فرسوده دارد. باید با شناسایی محلات کم برخوردار و  برنامه‌ریزی برای آن‌ها، سطح خدمات محلات کم برخوردار به سطح متوسط محلات برخوردار همان شهرها ارتقا یابد.

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با بیان این که شهرداران به عنوان مجریان نوسازی شهری باید با جدیت بیشتر به این حوزه ورود پیدا کنند، گفت: خوشبختانه در بودجه سال گذشته و نیز بودجه سال جاری ظرفیت‌های خوبی برای بازآفرینی شهری در نظر گرفته شده که یکی از آن‌ها بند ب تبصره ۱۱  است. بر اساس این بند ‌برای ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی ‌واقع در محدوده و خارج از محدوده شهرها و ‌تامین زیرساخت‌های لازم در این مناطق اعم از مسجد، مدرسه، پاسگاه و کلانتری، روشنایی معابر، ‌ایستگاه‌های رادیویی و تلویزیونی، زیرساخت‌های بهداشتی، زیر ساخت ‌تامین آب و برق و سایر ‌تاسیسات شهری مورد نیاز در چهارچوب طرح آمایش، شورای برنامه‌ریزی و توسعه ‌استان‌ها مکلفند از محل عوارض ماده (۳۹) قانون مالیات بر ارزش‌افزوده، سهم این مناطق را بر اساس جمعیت ساکن، تعیین و صرف ‌محرومیت‌زدایی و بهسازی همان مناطق کنند، استفاده از این بند فرصت مناسبی برای بازآفرینی شهری در سکونتگاه‌های غیررسمی به شمار می‌رود.