ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

محمد آئینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در جلسه شورای مسکن که با حضور اعضای هیات مدیره، معاونان و مدیران شرکت و همچنین مدیران ادارات راه و شهرسازی استان‌ها و نیز شهرداری‌های کشور برگزار شد، از اقدام‌های شهرداری بوشهر و اداره کل راه و شهرسازی استان بوشهر در خصوص تدوین بسته تشویقی بومی و اطلاع رسانی گسترده در این زمینه و نیز تشکیل حلقه‌های میانی تجلیل و قدردانی کرد.

 به گزارش خبرنگار روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران آئینی با اشاره به این که یکی از اتفاقات خوب هفته گذشته اقدام‌های مناسب استان بوشهر در زمینه نوسازی مسکن بود، گفت: طی هفته‌ای که گذشت شاهد بودیم شهرداری بوشهر تمام تلاش خود را جهت ارتقای نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده انجام داد و در این راستا تبلیغات گسترده‌ای هم در فضای مجازی و هم به صورت محیطی و نصب بنر در سطح خیابان‌های این استان بودیم.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با تاکید بر این که شهرداری و اداره کل راه و شهرسازی بوشهر با همکاری خوب بسته تشویقی بومی این استان را تدوین کردند، گفت: قطعا این عملکرد و همکاری خوب دو دستگاه یاد شده تاثیر فراوانی در افزایش نوسازی بافت‌های فرسوده در این شهر خواهد داشت که در آینده نزدیک نمایان می‌شود.

 در ادامه سعید برزگرزاده معاون شهرسازی ومعماری شهرداری بوشهر با بیان این که بعد از تصویب  و ابلاغ بسته تشویقی بومی متقاضیان بسیاری برای صدور پروانه ساخت در بافت‌های فرسوده داشتیم، اظهار کرد: در این مدت دستور نقشه‌های بسیاری صادر شد و تا پایان سال تعداد زیادی از آن‌ها به پروانه ساختمانی تبدیل می شود. اکنون در شهر بوشهر 90 درصد متقاضیان ساخت و ساز ساکنان بافت‌های فرسوده هستند.

او با بیان این که هم اکنون بیش از 80 درصد معابر محدوده‌های هدف بازآفرینی در شهر بوشهر بهسازی و آسفالت شده است، گفت: در بحث فضای سبز و آسفالت و بازگشایی معابر پروژه‌های بسیاری در دست اجراست، افزود:  علاوه بر این در بحث تشکیل حلقه‌های میانی نیز اطلاع رسانی‌های خوبی در سطح شهر انجام شده و از گروه‌های داوطلب و متخصص دانشگاهی دعوت به همکاری کرده و جلسات متعددی در این زمینه برگزار کردیم. در مساجد نیز به شکل مستمر حضور یافته

 و علاوه بر ارایه توضیحات به سوالات مردم نیز پاسخ می‌دهیم. امروز  به جرات می‌توانم بگویم اکثر شهروندان با مفاد بسته‌های تشویقی آشنایی دارند و امیدوارم در آینده نزدیک شاهد شرایط بهتری در نوسازی بافت‌های فرسوده باشیم.

در ادامه رضایی نیا مدیربازآفرینی اداره کل  راه و شهرسازی استان بوشهر با بیان این که در بوشهر 1720 هکتار بافت‌ ناکارآمد وجود دارد، گفت: بسته‌های تشویقی را در قالب کتابچه، بروشور و کلیپ‌های مختلف در اختیار شهرداری قرار داده‌ایم که با همکاری شهرداری این بسته‌های اطلاع رسانی بین مردم توزیع می‌شود. در بوشهر حلقه‌های میانی در بیش از 20 محله تشکیل شده است و همه این گروه‌ها فعال هستند. در مجموع در 12 شهر و  48 محله ،حلقه‌های میانی راه اندازی شده و حدود 6 هزار بسته تشویقی بین شهروندان توزیع شده است.