ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

محمد آئینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در ادامه سفرهای استانی خود و همزمان با دومین روز هفته دولت به شهرستان ملایر رفت.

به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران، آئینی پس از بازدید از محلات هدف بازآفرینی شهرستان ملایر از جمله سرجو، شمس‌آباد و پشت ناسیونال در جلسه ستاد بازآفرینی شهری پایدار ملایر شرکت کرد و گفت: ملایر یکی از شهرهای پیشرو در حوزه بازآفرینی پایدار شهری است، بازدید از سه محله سرجو، شمس‌آباد و پشت ناسیونال ملایر، نشان از این داشت که اقدامات خوبی در حوزه فرهنگی، آب و فاضلاب و خدمات درمانی توسط دستگاههای عضو ستاد و شهرداری صورت گرفته است.

آئینی گفت: شهرداری ملایر فضای خوبی را فراهم نماید تا مردم از حداکثر تخفیف‌ها بهره‌مند شوند و با همکاری سازمان نظام مهندسی و دستگاه‌های اجرایی، پروانه نوسازی را ظرف مدت یک ماه صادر کنند.

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با تاکید بر این که مجموعه مدیران این شهرستان با همدلی و همکاری خوبی اقدامات این حوزه را پیش می‌برند، تاکید کرد: این روند باید ادامه پیدا کند تا شاهد توسعه اقدامات در حوزه محرومیت‌زدایی در محلات بازآفرینی شهری باشیم.

 ضرورت بازنگری برنامه اقدام مشترک محلات سرجو و شمس‌آباد

آیینی ضمن تبریک هفته دولت عنوان کرد که اعضا ستاد از این فرصت استفاده کرده و دستاوردهای دولت مردمی سیزدهم را به مردم ملایر اطلاع‌رسانی کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص ضرورت فعال‌سازی ستاد شهرستان و کارگروه‌های تخصصی آن بر ضرورت بازنگری برنامه اقدام مشترک محلات سرجو و شمس‌آباد با استراتژی خروج از محله تاکید کرد.

او خواستار تعیین یا بازنگری محدوده‌های ناکارآمد شهری در شهرهای شهرستان ملایر بر اساس آخرین شاخص‌های مصوب شورای عالی شهرسازی و معماری شد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در ادامه اتخاذ رویکرد محله‌محوری با محوریت مساجد را از الزامات مدنظر در محلات هدف برشمرد و با اشاره به نهضت آسفالت معابر از مسوولان شهری ملایر خواست تا اطلاعات رقومی معابر خاکی واقع در محدوده‌های مصوب را به اداره کل راه  و شهرسازی استان همدان(دبیرخانه ستاد بازآفرینی شهری پایدار استان همدان)‌ارسال کنند.

دبیرستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با اشاره به برنامه عملیاتی مصوب سال ۱۳۹۰  که برای محلات سرجو و شمس‌آباد با محوریت شرکت تهیه و تصویب شده است، تصریح کرد: وجود برنامه مصوب یکی از دلایل موفقیت برنامه اقدام مشترک و عملکرد ستاد بازآفرینی شهری پایدار در این محلات است بنابراین از شهرداری می‌خواهم برنامه عملیاتی برای سایر محلات هدف و نیز ارزیابی اقدامات انجام شده در محله‌های سرجو و شمس‌آباد را تهیه و در مراجع ذیربط مصوب نماید.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ضرورت تسهیلگری جهت تسریع جریان نوسازی در محلات هدف، نقش شهرداری‌ها، گروه‌های جهادی، تشکل‌های مردم‌نهاد و استفاده از ظرفیت آنها با نظارت و راهبری ستاد بازآفرینی را کلیدی عنوان کرد.

او همچنین بر استفاده از ظرفیت ماده ۹ قانون حمایت از احیا، نوسازی و بهسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد به منظور رفع مشکلات ثبتی پلاک‌های واقع در محدوده‌های مصوب تاکید کرد.

گفتنی است ستاد بازآفرینی شهرستان ملایر به ریاست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ملایر با حضور محمد آیینی مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، مدیرکل راه و شهرسازی استان، شهردار و رییس شورای شهر ملایر و سایر دستگاه‌های عضو ستاد برگزار شد.

همچنین در پایان جلسه از فرمانداری و شهردار ملایر بابت پیشبرد برنامه اقدام مشترک و محرومیت زدایی از محلات کم برخوردار تقدیر به عمل آمد.

malayar2

malayar3