ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در پیام نوروزی ضمن تبریک سال نو و حلول ماه مبارک رمضان در بهار امسال، نوشت: با نامگذاری سال 1403 به نام جهش تولید با مشارکت مردم توسط مقام معظم رهبری با تاکید بر مشارکت مردم، بر اساس بررسی‌های مستمر و رصد خروجی‌های حاصل از ثبت و بارگذاری در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری توسط شهرداری‌ها قابل پیش‌بینی خواهد بود در حوزه نوسازی مردمی مسکن که با مشارکت بیش از پیش شهرداریها بعنوان شریک راهبردی بویژه در اجرای بسته تشویقی 19 بندی کالبدی بعنوان موثرترین عامل ترغیب، تشویق و شتاب‌بخش نوسازی مردمی و اجرای بسته‌های تشویقی کالبدی بومی و همچنین تخفیفات هزینه صدور پروانه (نص صریح قانون مصوب مجلس شورای اسلامی) تحقق واقعی نام سال صورت پذیرد.

به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران، متن کامل پیام محمد آئینی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم​

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ ‌الْحَالِ​

تقارن ماه مبارک رمضان بهار قرآن، ماه بندگی با بهار طبیعت و عید نوروز را تبریک عرض می‌نمایم. آرزوی قبولی طاعات و عبادات و همچنین سالی سرشار از خیر و برکت توام با سلامتی برای همه هموطنان عزیز از درگاه احدیت مسالت دارم.

با حول قوه الهی و حمایت های دولت سیزدهم و توجه ویژه وزیر راه و شهرسازی در سال 1402 رکورد نوسازی مردمی در بافت‌های فرسوده شکسته شد، حال با نامگذاری سال 1403 به نام جهش تولید با مشارکت مردم توسط مقام معظم رهبری با تاکید بر مشارکت مردم، بر اساس بررسی‌های مستمر و رصد خروجی‌های حاصل از ثبت و بارگذاری در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری توسط شهرداری‌ها قابل پیش‌بینی خواهد بود در حوزه نوسازی مردمی مسکن که با مشارکت بیش از پیش شهرداریها بعنوان شریک راهبردی بویژه در اجرای بسته تشویقی 19 بندی کالبدی بعنوان موثرترین عامل ترغیب، تشویق و شتاب‌بخش نوسازی مردمی و اجرای بسته‌های تشویقی کالبدی بومی و همچنین تخفیفات هزینه صدور پروانه (نص صریح قانون مصوب مجلس شورای اسلامی) تحقق واقعی نام سال صورت پذیرد. همواره از ابتدای جریان نوسازی بافت‌های فرسوده بویژه در دولت دهم بر مشارکت مردم و نهادینه شدن فرهنگ مشارکت مردمی تاکید شد چرا که نوسازی فراتر از توان مالی دولت‌ها می‌باشد. اصرار بر واژه نوسازی مردمی و مشارکت ساکنین و مالکین و سازندگان خرد و کلان در بافت نیز در همه مصاحبه‌ها و گفتگوها، برنامه‌های خبری رادیویی و تلویزیونی، سخنرانی‌ها، همایش‌ها و گردهمایی‌ها در حوزه بازآفرینی شهری و نوسازی بافت‌های فرسوده گواه بر این موضوع می‌باشد. ضمن اینکه در این مسیر نقش گروه‌های جهادی و گروه های داوطلب دانشجویی، بسیجی، متخصصین بعنوان حلقه‌های میانی برای تبیین و ترویج نوسازی مورد نیاز فرآیند نوسازی بود که شکل گرفت و خوشبختانه فعال می‌باشند و از این ظرفیت نیز به نوعی مشارکت مردمی هست به خوبی بهره‌مند هستیم، و بستر اين مهم فراهم است. و بندهايي از قانون بودجه سال ١٤٠١و ١٤٠٢ در تبصره ١١ در جهت جلب مشاركت مردمي در قانون تصويب شد و آثار مثبتش مشهود است مانند سند‌ دار كردن اراضي تصرفي، كليد به كليد ،...). از سویی با عنایت بر تاکیدات معظم له در خصوص نوسازی بافت‌های فرسوده در جهت تامین مسکن ایمن با مشاركت بخش خصوصي و مردم و ارتقا كيفيت محله از لحاظ زیست شهری و ارائه خدمات شهری بهتر به شهروندان و همچنین راهبردی قراردادن موضوع در دولت سیزدهم به ویژه وزیر راه و شهرسازی مبنی بر اینکه از هر حیث تولید مسکن در جهت تحقق تكليف قانوني نهضت ملي مسكن در قالب نوسازی مردمی در بافت‌های فرسوده با تعریف و تدوین و تصویب بسته‌های تشویقی و حمایتی بهترین وجه ممکن میباشد شرکت بازآفرینی شهری ایران ابتکارات خلاقانه‌ای را در دولت سیزدهم طراحی و اجرا نمود که بم سفیر نوسازی برای ایران قوی و جایزه ملی بم و تقدیر از اقدامات برتر بازآفرینی شهری و .... تقدیر از فعالان حوزه نوسازی در سراسر کشور از جمله آنهاست. با توکل به خداوند متعال در تلاشیم با الگو قراردادن منش و روحیات سردار سرافراز اسلام فرمانده شهید مهدی باکری شهردار وقت ارومیه در سال 1403 نیز در دیگر راهبرد شرکت محرومیت‌زدایی در خدمت‌رسانی به مردم شریف محلات کمتر برخوردار با مشارکت دیگر دستگاه‌های عضو ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با ارائه بیشتر خدمات روبنایی، زیربنایی، با احداث فضاهای خدماتی، فرهنگی، آموزشی، و همچنین آموزشهای فنی و حرفه‌ای برای ساکنین در جهت توانمند کردن و ایجاد اشتغال امید و نشاط بیشتری را در ساکنین ایجاد کنیم.

در پایان از همه گروه‌های ذیمدخل در نوسازی بافت‌های فرسوده شهری تقاضا میکنیم با مشارکت بیشتر جریان نوسازی را که بحمداله روند خیلی خوبی را پیش گرفته حمایت کرده و یاری‌گر باشند.