ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

مدیر کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: تکمیل سه پروژه بازآفرینی شهری در دست ساخت شهرستان مرزی سراوان به بیش از ۲۶۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی  استان سیستان و بلوچستان، مهدی پارسی مدیرکل راه و شهرسازی این استان در بازدید مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران و معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی از پروژه‌های بازآفرینی شهری سراوان گفت: این پروژه‌ها شامل احداث مدرسه ۹ کلاسه محله بخششان با زیربنای هزار مترمربع، سالن ورزشی در محله آزادی جنوبی با زیربنای هزار متر مربع و مرکز جامع سلامت سرجو با زیربنای ۱۵۰ مترمربع است که با هدف ارتقای خدمات زیربنایی، آموزشی، ورزشی و سلامت در محلات کم‌برخوردار سراوان در حال اجرا هستند.

وی تاکید کرد: این طرح‌ها از پروژه‌های اثرگذار بازآفرینی شهری در این خطه بشمار می‌روند که تکمیل آن‌ها می‌تواند نقش مهمی در دسترسی بهتر ساکنان به امکانات آموزشی، ورزشی و خدمات سلامت داشته باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در حال حاضر ۱۳ پروژه بازآفرینی شهری توسط این اداره‌کل در مناطق هدف بازآفرینی در حال اجراست و تلاش می‌کنیم با تامین اعتبارات لازم، روند تکمیل این پروژه‌ها تسریع شود.

پارسی ابراز امیدواری کرد که با تسریع در روند اجرایی این پروژه‌ها در زمان مقرر به بهره‌برداری برسند تا تاثیرات مثبت آن‌ها در زندگی روزمره مردم به وضوح مشاهده شود.